NYT

SPILLERUM

Spillerum web Foto Alma Danielsen                                                                                                     Foto: Alma Danielsen

En improviseret forestilling under Bornholms Kulturuge 2017

Tre professionelle scenekunstnere udvikler i løbet af Bornholms Kulturuge 2017 en improviseret forestilling med udgangspunkt i temaet: RUM. Der arbejdes i fire dage, spilles forestilling i tre dage.

På grund af det tidsmæssige benspænd bliver SPILLERUM ikke en dramaturgisk opbygget og indøvet forestilling, som vi kender det. I stedet inviteres publikum ind i et eksperimentarium, båret af improvisationer over nogle fastlagte scener og spilleregler, hvor Undreværkets lokaler og rum spiller med.

Hvordan udspiller et ”frirum” sig, hvis man skal omdanne det til en scene? Kan man opføre et ”tankerum”? Og hvad er ægte spillerum for tre erfarne teaterfolk?

Forestillingen kommer til at forandre sig fra dag til dag, selvom nogle ”grundsten” danner fundament. Der vil indgå tekst, dans, komik og performance.

SPILLERUM er et unikt indblik i scenekunstens processer; den del af teaterarbejdet, som publikum ellers aldrig ser. Klik her for info : http://www.bornholmskulturuge.dk

 

Print

MEDVIRKENDE:

Charlotte E. Munksgaard, grundlagde i 1987 Teater Får302, og har siden medvirket i mere end 50 forestillinger. Har som freelance skuespiller spillet på de fleste teatre i København, samt i film- og tv-branchen, bl.a. tv-serien ’Sommer’.

Helene Høm, Uddannet på Norwegian Theatre Academy, Fredrikstad i 2004. Startede Gudhjem Netværksscene, har boet og arbejdet som skuespiller i Zürich og har tidligere lavet forestillingerne ’Lyst’ og ’Strip Tease’ til Bornholms Kulturuge.

Thomas Danielsen, Uddannet i 1984 fra Ecole Philippe Gaulier i Paris/London, Commedia School i Kbh og Århus Teaterakademi. Har i 27 år turneret internationalt i Teater Patrasket, lavet Christianshavnerrevy og som freelancer spillet på teatre i Kbh. Tidligere medlem af Ø-Gruppen/Hammershusspil etc.

PRODUKTION:

Undreværket; startet af Helene Høm og Thomas Danielsen i 2016, for at skabe og vise professionel og anderledes scenekunst på og fra Bornholm. Undreværket holder til i et tidligere missionshus i Gudhjem.

STØTTET AF : Bornholms Kulturuge 2017 , Nordeafonden, samt Bornholms Regionkommunes musik og teaterråd.

TID & STED:

Onsdag d. 20.09 kl. 21.00 (Premiere)

Torsdag: d. 21.09 kl. 18.00 & Late night 22.30

Fredag:   d. 22.09 kl. 18.00 & Late night 22.30

Dørene åbner 30 min før forestilling.

STED: Undreværket, Kirkevej 2, 3760 Gudhjem

Billetter : www.billetten.dk eller www.bornholmbilletten.dk , Kan også købes i døren via MobilePay eller kontant

Pris: 120 kr., medlemmer af Undreværket: 100 kr., gæster med kulturuge-badge: 90kr, børn 40 kr.

Målgruppe: For de 6-100årige

Varighed ca 45 min.

Dørene åbner 30 min. før forestilling