OM OS

undrevaerksfoto-til-web-u-text

UNDREVÆRKET er et nedlagt missionshus, der i 2002 blev købt af en gruppe borgere i Gudhjem. I 2016 overtog Helene Høm og Thomas Danielsen medborger- og aktivitetshuset og skabte et unikt lille kulturhus i de originale rammer. Thomas Danielsen og Helene Høm er begge professionelle kunstnere med bornholmske rødder. I huset har de deres arbejdslokaler samt en smuk gammel sal.

Adresse: Undreværket, Kirkevej 2, 3760 Gudhjem  (Find os mellem Scala Gudhjem biografen og Gudhjem Kirke)

 

Undreværket arbejder for at fremme den professionelle kunst: for kunstnere og deres arbejdsprocesser (indenfor billedkunst, teater og litteratur m.m.) og for at tilbyde kunstneriske oplevelser af høj kvalitet.

Thomas i Zürich

THOMAS DANIELSEN (f. 1961) Uddannet skuespiller ved bla. Ecole Philippe Gaulier, Paris/London og del af det prisbelønnede Teater Patrasket i mere end 25 år. Desuden uddannet feldenkrais-instruktør og psykoterapeut.

LINK til CV THOMAS DANIELSEN

 

 

HELENE HØM (f.1972) Uddannet performer ved statsakademiet “Norwegian Theatre Academy” (NTA) 2004, i dag udøvende billedkunstner. Desuden merit-uddannet kulturjournalist ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) i 2012.

LINK til CV HELENE HØM

 

.

Undreværket huser  også “UNDREVÆRKETS KUNST- OG KULTURFORENING”, der så dagens lys i 2016

Der producerer og arrangerer professionelle teaterforestillinger, udstillinger, foredrag, kurser med mere i Undreværket – samt arrangerer Bornholms Internationale Gadeteater Festival i Gudhjem fra 2022.

Se mere under AKTIVITETER

Link til:  Vedtægter Undreværket 2022

foto af undreværket

LYST TIL AT BLIVE MEDLEM?

Medlemskab koster 150 kr. om året per person.

Som medlem støtter du den professionelle kultur i Gudhjem. Du får info om foreningens aktiviteter, modtager vores nyhedsbreve, inviteres til ferniseringer og får medlemsrabatter.

Mobile Pay: 26 13 18 83 eller 28 12 03 35.

Husk at skrive navn og E-mail – ellers går din betaling tabt. For bankoplysninger skriv til os  på: undrevaerket@gmail.com

BESTYRELSE

Formand, Thomas Danielsen, skuespiller og terapeut (tel. 28 120335)

Bestyrelsesmedlem Klaus Risager, teatermusiker

Bestyrelsesmedlem Ida Marie Tjalve, dukketeatermager og tidl. arrangør af Bornholms Internationale Dukketeaterfestival

Suppleant Helene Høm, billedkunstner, performer og freelancejournalist

 

MEDLEMMER er personer, der har interesse i kulturen og gerne vil støtte den. Undreværket arbejder på en ligevægt mellem professionelle kunstnere fra ind- og udland og lokale medlemmer. Vi har ca. 40 -50 medlemmer.

Bliv medlem for 150 kr om året og støt kulturlivet i et af Danmarks yderområder, hele året. Få vores nyhedsbrev og få rabat ved arrangementer.

Kontakt os på: undrevaerket@gmail.com

 

ÅRSBERETNINGER (klik for at læse)

Årsberetning med tal Undreværket 2021-22

Årsberetning med tal 2020-21

Årsberetning med tal 19-20

Årsberetning med tal 18-19

Årsberetning med tal 2017-18

Årsberetning med tal 16-17

Årsberetning først halvaar 2016